8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 7., 2. em. 16. | +36 20 980-6954
www.inform-line.eu | info(kukac)inform-line.eu

A webes kommunikáció körébe tartozó valamennyi területen vállalunk feladatokat – mind a tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetésig terjedő komplex megbízás keretében, mind pedig egy team tagjaként, egyes részterületeken való közreműködéssel.

internet, webdesign

» honlapok készítése

Vállaljuk cégek, intézmények, civil szervezetek, vállalkozások, önkormányzatok honlapjainak teljes körű elkészítését:

> tartalmi koncepció > grafikai terv > technikai fejlesztés > alaptartalom feltöltése > publikálás

» honlapok működtetése: a tartalom gondozása, karbantartása, fejlesztése

Teljes körű internet-szerkesztőségi szolgáltatást nyújtunk – akár az általunk készített, akár már meglévő honlapoknál is.

Ez a szolgáltatásunk magában foglalja az átadott anyagok nyelvi-szerkesztői gondozása, valamint a honlapon való megjelentetése mellett a folyamatos szerkesztőségi-kommunikációs tanácsadást is: mire és hogyan lehetne még jobban, célszerűbben, hatékonyabban használni az internetes megjelenést?

» honlapok elemzése, értékelése, fejlesztési javaslatok készítése

Vállaljuk működő honlapok átfogó elemzését, ami magában foglalja a megjelenő tartalom belső struktúrájának vizsgálatát, a honlap funkcionális értékelését, a felhasználói szempontok érvényesülésének áttekintését. Természetesen az elemzés kiegészül a fejlesztésre vonatkozó javaslatokkal is – figyelemmel a megrendelő céljaira és lehetőségeire egyaránt.

» technikai szolgáltatások

Tárhelybérlet, domainkezelés és -fenntartás, általános rendszergazdai felügyelet.

Ha kérdése van, bővebb információt vagy ajánlatot kér, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | REFERENCIÁK »